100+1 se vrací, Extra Publishing ji právě dnes obnovuje

stoplusjednicka

NÁHLED OBÁLKY UVNITŘ – Čtrnáctideník „100+1 zahraniční zajímavost” se 2. listopadu vrací do trafik a obchodů s tiskem. Vydavatelství Extra Publishing koupilo značku od společnosti 100+1 a.s. Obnovený titul nahradí zavedený formát „Svět“, jenž na přelomu loňského a letošního roku prošel zásadním redesignem. Na portálu RepublikaSlev.cz si úvodní dvě čísla objednalo 4 300 lidí, nabídka je už vyprodaná.

Obnovená 100+1 od středy na pultech

Příznivci časopisu 100+1 zahraniční zajímavost” se dočkají obnovení tohoto titulu, na pulty trafik se dostává ve středu 2. listopadu, časopis hned v úvodu doprovází nadstandardní dárek – nástěnná, velkoformátová, politická mapa světa o celkovém rozměru cca 130 x 100 cm. Dárek bude přiložen ke 100+1 za běžnou cenu 29,90 Kč na dvě části – první vyjde právě 2. listopadu, druhá 23. listopadu. Připomínáme, že aktuální vydání si můžete prolistovat přímo na www.epublishing.cz.

NENECHTE SI UJÍT: Legendární magazín 100+1 se v listopadu vrátí

V lednu 2012 zahájí Stolplusjednička“ 49. ročník, původně vycházela už v roce 1964. Ačkoli je sled ročníků kompletní, řada vydávání byla v roce 2010 přerušena – zastaveno bylo také předplatné a společnost 100+1 a.s. byla od června v insolvenčním řízení. Vydavatelství Extra Publishing, které koupilo ochrannou známku a předplatitelský kmen, nyní nabízí původním předplatitelům minimálně dva časopisy s dopisem. Jestliže se tak nestalo, mohou se ozvat na e-mail 100+1@epublishing.cz.

radiotv_face_n01

Zájem o úvodní čísla na portálu RepublikaSlev.cz je enormní

Nový slevový portál www.republikaslev.cz nabídnul úvodní dvě vydání čtrnáctideníku 100+1 zahraniční zajímavost” s nástěnnou mapou světa za cenu 29 Kč. Nabídka byla nejprodávanější za poslední týden, nyní už je zcela vyprodána, zájem projevily přesně 4,3 tisíce čtenářů. Obnovená „Stolplusjednička“ bude vycházet v nákladu 45 tisíc výtisků a vydavatelem bude již zmíněná společnost Extra Publishing. Titul bude možné předplatit s výhodnými podmínkami na www.republikaslev.cz/100plus1, čísla 19 a 20 dostanou abonenti zdarma.

SOUVISEJÍCÍ: Extra Publishing uvádí magazín Extra Válka a portál Republika slev

1001prvnititulkaNadále se počítá, že 100+1 bude vycházet 20krát ročně na 68 stranách. Chybět nebudou ani pravidelné speciály, které vyjdou hned čtyřikrát ročně. Na 100 stranách nového vydání speciálu Světa (100+1 zahraniční zajímavost) přináší redakce články o nejhorších zločincích v našich dějinách. Ty nejzajímavější informace o Jacku Rozparovači, o Bonni a Clydeovi, o Jiřím Strakovi a mnoha dalších, jsou pro vás připraveny v aktuálním vydání na sto stranách.

100+1 s úspěchem na Twitteru

Na Twitteru sleduje kanál http://twitter.com/stoplusjednicka už téměř 1 400 lidí. Několikrát denně se návštěvníci dozví zejména heslovité zajímavosti z řady vědních oborů. Dle vydavatelství se ukazuje, že Twitter je pro populárně-naučný časopis plný zcela přirozený způsob komunikace s (potenciálními) čtenáři. Internetové stránky http://www.stoplusjednicka.cz směřují přímo na oficiální stránky na Facebooku.


Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .