Víkendové tipy RadioTV: 51/2010

vikend_tipy_51DOPLNĚNO – Přinášíme vám poslední předvánoční Víkendové tipy RadioTV. Vánoce už nechybí prakticky v žádném tuzemské rádiu, konají se samozřejmě též off-air akce, rádia Blaník, Čas a Dyje vyjíždí s vánočními dárky přímo za posluchači.

Abecední seznam stanic a tipů na jejich víkendový program nechybí ani tento týden. Děkujeme za vaši zpětnou vazbu.

Kompletní seznam akcí hledejte tradičně v přiloženém PDF dokumentu.

PROGRAMOVÉ TIPY RADIOTV: 51. TÝDEN 2010

Rádio Blaník rozdává nové CD Lucie Vondráčkové s názvem Dárek a samozřejmě nechybí ani off-air akce Pohodové české Vánoce, tým rádia míří k posluchačům do Nové Bystřice a do Plzně.

Pokračuje rovněž Ježíškovo vánoční putování po Moravě s Rádiem Čas, během víkendu se koná hned šest akcí. Kompletní přehled najdete v přiloženém dokumentu. Připojuje se Rádio Dyje, Ježíškovo putování zavítá do Hodonína a Břeclavi.

Rozhodně si nenechte zjít vysílání ČRo 3 – Vltava. V pátek v 18:30 startuje první díl Četby na pokračováníF.L.Věk, osmidílné čtení z pera Aloise Jiráska interpretuje Jiří Ornest. Četba je na programu po osmi sobě jdoucích večer vždy ve stejný čas.

Na závěr poutáme na Víkend s kapelou Kabát, tato akce se koná od pátku do neděle na Hitrádiích. Náplň programu se sestává z rozhovoru s frontmanem Pepou Vojtkem, písní z nového alba, které mohou posluchači zároveň vyhrát. Víkend s kapelou Kabát zažijí také posluchači Rádia Krokodýl.

Přejeme vám pohodový poslední předvánoční víkend. Do textu jsme doplnili informace o Rádiu Contact Liberec, Frekvenci 1 a Gama Radiu.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .