Víkendové tipy RadioTV: 50/2010

vikend_tipy_50Třetí adventní víkend láká posluchače nejen na vánoční off-air akce, ale také speciální víkendy ať už ve znamení Johna Lennona nebo Lucie Bílé. Křtít se bude též jedno netradiční CD a ani tento víkend nebudeme ochuzeni o venkovní bruslení.

Abecední seznam stanic a tipů na jejich víkendový program nechybí ani tento týden. Děkujeme za vaši zpětnou vazbu.

Kompletní seznam akcí hledejte tradičně v přiloženém PDF dokumentu.

PROGRAMOVÉ TIPY RADIOTV: 50. TÝDEN 2010

Rádio Blaník jede opět za svými posluchači, tento víkend se s nimi v rámci vánočních akcí potká v Jindřichově Hradci, České Kamenici nebo v Praze na Václavském náměstí, celý víkend se navíc soutěží o 3DVD Karla Gotta s názvem Mé písně – hity 60. až 80. let.

Z ARCHIVU: Pohodové Vánoce na Blaníku odstartovaly

Hitrádio Magic Brno zve posluchače na bruslení na kluzišti za Lužánkami, kromě bruslení vás čeká doprovodný program v podobě soutěží a dárků to vše za moderace Jiřího Glaisigera. Hitrádio Apollo se s posluchači potká na náměstí Svobody ve Vsetíně, kde si děti mohou psát svá přání Ježíškovi. Pro děti i dospělé je připraven doprovodný program.

DOPORUČUJEME: Děti vymýšlí pro Hitrádia pohádky

Nezahálí ani Rádio Čas. To zahájilo Ježíškovo vánoční putování. Akce odstartovala 8. prosince, v jejím rámci se koná například Ježíškova dílna, v níž si děti mohou vyrobit originální ozdoby na stromeček v barvách Rádia Čas. Na místě je k dostání také Ježíškova pohlednice a hodit ji do „kouzelného pytle“, pošťák na ni dá vánoční razítko. Přehled akcí najdete na webu Rádia Čas.

Gama Radio pořádá v sobotu ve 14:00 na chomutovském náměstí 1. máje akci Rockové Vánoce s Gama Rádiem. Na místě konání vás přivítají moderátoři, kteří zároveň rozdají kupu dárků a hostem bude formace Cumbál. Hudebními hosty ve vysílání budou Proximity z Prahy a to v sobotu v 18:00. Na závěr zmiňme pořad Nedělní album bez přerušování a reklam, tentokrát v neděli (12:00 a 22:00) uslyšíte album Made In Valmez (1991) od skupiny Mňága a Žďorp.

PSALI JSME: Gama Radio se přestěhovalo

Nezapomínáme ani na brněnské Rádio Krokodýl. Víkend tentokráte zasvětí Lucii Bílé. V každé hodině zazní její největší hity včetně jejího komentáře. Bonusem bude záznam živého vystoupení Lucie Bílé a to přímo ve vysílání v 20:00. Po celý víkend se navíc vyhrává její nejnovější album Bílé Vánoce.

Programové tipy zakončíme u Rádia Haná. Tento víkend se na jeho vlnách nese ve znamení smutného výročí, kdy byl zavražděn zpěvák a člen kapely Beatles John Lennon. Každou hodinu je připraven jeden jeho song s komentářem. Zároveň zve stanice na křest CD Pepina z Hané a to za účasti kapely No Name, která se stane kmotrem.

K TÉMATU: Děti vymýšlí pro Hitrádia pohádky

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .