Víkendové tipy RadioTV: 49/2010

vikend_tipy_49DOPLNĚNOVánoce už o sobě začínají dávat znát, čeká nás druhý adventní víkend. Většina rádií chystá speciální mikulášské akce, na programu je i bruslední, rocková alba nebo retro party. Také tento týden přináší přehled víkendových akcí českých rádií.

Abecední seznam stanic a tipů na jejich víkendový program nechybí ani tento týden. Děkujeme za vaši zpětnou vazbu.

Kompletní seznam akcí hledejte tradičně v přiloženém PDF dokumentu.

PROGRAMOVÉ TIPY RADIOTV: 49. TÝDEN 2010

Nadělovat bude například Radio Beat, „Mikulášskývíkend“ servíruje posluchačům písně na přání a chybět nebudou ani ceny v podobě CD, vstupenek a dalších výher. Speciální víkend se koná v sobotu a neděli v čase 8-19. Ani tento víkend pak nechybí Rocková pípa, tentokrát se koná v Karlových Varech (Lidový dům) a samozřejmě přímo ve studiu. Program startuje v sobotu v 19:00.

Čas Radio pořádá tento víkend akci Megakoncert pro všechny bezva lidi, zlínský koncert je naplánován na pátek, ostravský pak na sobotu. Čas Radio odvysílá koncert také v přímém přenosu ve svém vysílání a na webu bude k dispozici videostream. V neděli v pravé poledne startuje speciální Časkavárna a hosty budou účinkující z koncertu.

K TÉMATU: Megakoncert Rádia Čas se blíží

Z nabídky stanic Českého rozhlasu si dovolujeme upozornit na závěrečný díl rozhlasové trilogie Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky na ČRo 2 – Praha (sobota 13:00). ČRo 3 – Vltava chystá o den později pořad Zapomenutá generace: Nezávislé aktivity a samizdat na Plzeňsku (neděle 20:00).

DOPORUČUJEME: ČRo 2: Vánoce spoluvytvoří posluchači

Hitrádia rovněž nezahálí, pro posluchače otevírá Hitrádio Orion venkovní kluziště včetně bohatého doprovodného programu. Více informací na webu Hitrádia Orion. Hitrádio Dragon chystá obdobnou akci, tu doprovodí hokejové utkání mezi HC Energie a HC Bílí Tygři Liberec. Hitrádio FM Plus plánuje na nedělní 15. hodinu Mikulášskou nadílku na plzeňském náměstí Republiky.

PSALI JSME: Děti vymýšlí pro Hitrádia pohádky

Velký mikulášský sraz plánuje Rádio Krokodýl (brněnské náměstí Svobody) na neděli v 16:00. Mikulášskou akci pro děti připravilo také Rádio Valašsko (sobota) a Rádio Zlín (neděle 17:00).

V PDF DOKUMENTU jsme doplnili informace o víkendovém programu Frekvence 1 a Rádia Rubi. Nové informace hledejte na konci dokumentu.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .