Víkendové tipy RadioTV: 20/2011

020_vikend_tipy

Oslava životního jubilea, dračí lodě, hity české a hity ze 70.let, ale i rockové vrhcáby nebo mnoho zajímavých rozhlasových her a víkendových speciálů. Na stránkách www.radiotv.cz si můžete přečíst další víkendové tipy.

Abecední seznam stanic a tipů na jejich víkendový program hledejte tradičně v přiloženém PDF dokumentu.

PROGRAMOVÉ TIPY RADIOTV: 20. TÝDEN 2011

Přední česká herečka Iva Janžurová oslavila tento čtvrtek významné životní jubileum. Během víkendu budete moci v Ranním a Odpoledním Regionu (vysílá ČRo Region střední Čechy) vyhrávat kolekci 3 DVD s Ivou Janžurovou. Po oba víkendové dny slaví ČRo Region také v odpoledním bloku Nalaďte si legraci – speciál, oba díly nabídnou filmové, rozhlasové i televizní ukázky.

Ve vysílání Radia Beat si můžete o víkendu zahrát „Rockové vrhcáby„, posluchač si vybere kapelu, moderátor hodí kostkou a podle počtu teček odehraje přesně tolik hitů od vybraného interpreta. Ani tento víkend nevynechá stanice Rockovou pípu, o songy na přání si můžete zavolat do studia, nebo zavítat do Českých Budějovic.

Připraveno je toho v programu českých rádií mnohem více, mnoho zajímavých akcí se koná také mimo éter. Kompletní seznam najdete v přiloženém dokumentu.Mějte krásný víkend.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .