Víkendové tipy RadioTV: 14/2011

014_vikend_tipyTento víkend by přední český komik Vlasta Burian oslavil 120. narozeniny. Tohoto velikána naší zábavy si připomene například ČRo Region. Na programu jsou i další zajímavé pořady. Přinášíme víkendové tipy pro 14. týden.

Abecední seznam stanic a tipů na jejich víkendový program hledejte tradičně v přiloženém PDF dokumentu.

PROGRAMOVÉ TIPY RADIOTV: 14. TÝDEN 2011

ČRo Region připomene Vlastu Buriana, který by se v sobotu 9. dubna dožil 120 let. V Ranním i Odpoledním Regionu posluchači celý víkend soutěží o DVD s filmy, v nichž exceloval právě Vlasta Burian. Po oba víkendové dny nabídne Patrik Rozehnal v rámci střihového pořadu Nalaďte si legraci – speciál filmové ukázky, rozhlasové skeče či písničky. Připraveno je toho ovšem mnoho více, mimo jiné podrobnosti ze života nebo zajímavosti o natáčení.

Kiss 98 uvede v sobotu a neděli „Double víkend„. Po oba dny vám bude servírovat vždy dva hudební kousky od jednoho interpreta a to za sebou.

Radio Beat věnuje závěr týdne „Víkendu kytarových sól„, v jehož rámci představí nejpovedenější kytarová vystoupení.

Víkendové tipy uzavírá Gama Radio. V sobotu přijde do studia těleso Ascendancy ze Vsetína a rádio navštíví i Arakain. V Medůze Most se koná Hi metal Most 2011, v jehož rámci vystoupí již zmínění hosté a navíc i Proximity, Dymytry a DieVision. V neděli v pravé poledne (v repríze v neděli ve 22:00) vám paka mostecká rocková stanice zahraje celé album Led Zeppelin s názvem „IV“ z roku 1971.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .