Víkendové tipy RadioTV: 09/2011

009_vikend_tipyAKTUALIZOVÁNO – Retro párty, reprezentační plesy, víkend s Kylie a mnoho dalšího… to je víkendový program českých rádií.

Abecední seznam stanic a tipů na jejich víkendový program hledejte tradičně v přiloženém PDF dokumentu.

PROGRAMOVÉ TIPY RADIOTV: 09. TÝDEN 2011

Rádio Černá Hora pořádá v sobotu 18. reprezentační ples. Na beznadějně vyprodanou akci se dostane, pokud dnes v čase 9-15 budete pozorně poslouchat tuto stanici. Jakmile v tomto čase zazní dvě písně od skupiny Chinaski za sebou, musíte se dovolat na číslo 602 55 4321. Soutěží se o dvě volné vstupenky.

Sobotním hostem Pressklubu Frekvence 1 bude prozatímní generální ředitel Českého rozhlas – Peter Duhan. Rozhovor bude vysílán živě v sobotu v 17:00, záznam najdete po odvysílání v archivu Frekvence 1.

Příznivci Kylie Minogue si přijdou na své ve víkendovém vysílání Rádia Haná, během soboty a neděle se do playlistu dostanou koncertní verze písní této australské zpěvačky, každou hodinu zazní jeden song, moderátoři přinesou i zajímavé informace. Konají se navíc i off-air akce Rádia Haná. Jako každý pátek, tak i tento týden vás Roman Pachta v olomouckém klubu Meex přivítá na pětihodinový set s retro hity z 90. let. DJ Mirek Karásek zahraje v prostějovském klubu Simetrix.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .