Víkendové tipy RadioTV: 01/2011

vikend_tipy_2011-01Před námi je první regulérní víkend roku 2011 a i v tom letošním roce vám přineseme pravidelné víkendové tipy českých rádií. Ve vysílání nechybí nepřerušované CD bez reklam, hosté a mimořádně ještě reprízy výročních hitparád.

Abecední seznam stanic a tipů na jejich víkendový program hledejte tradičně v přiloženém PDF dokumentu. Děkujeme za vaši zpětnou vazbu.

PROGRAMOVÉ TIPY RADIOTV: 01. TÝDEN 2011

Tento víkend můžete jet na hory zdarma například díky Rádiu Blaník, od příštího týdne navíc stanice vyjíždí za svými posluchači přímo do zimních středisek. Volné permanentky a Jizerskou 50 vám pak servíruje Radio Černá Hora.

ČRo 2 – Praha se zastaví u padesátých narozenin pohádkového skřítka Hajaji v talk-show Aleše Cibulky s názvem Tobogan (sobota v 11:05). Nové pořady nasazují regionální studia Českého rozhlasu (více informací v přiloženém PDF dokumentu).

K TÉMATU: ČRo 2 – Praha připomíná výročí pohádkového Hajaji

Výroční hitparády připomenou Fajn Radio s Fajnparádou TOP 40, za mikrofonem uslyšíte Dana Rakaczkého a Roberta Gajderoviče s těmi největší hity roku 2010 a první českou housovou „pecku“. Radio Haná uvede Hitparádu TOP 100 v neděli v 13:00, Mirek Karásek vás seznámí s nejhranějšími hity uplynulého roku na vlnách Rádia Haná.

Skutečně nabitý program nabízí tento víkend mostecké Gama Radio, do studia přijdou v sobotu v 16:00 Zuzana Michnová, Oskar Petr, Míra Kuželka s kapelou Petr Kalandra Memory Band, od dvě hodiny později dorazí Xavier Baumaxa, jíž bude patřit polední pořad Nedělní album bez přerušování a reklam.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .