Film Po čem muži touží 2 míří z kin rovnou na Voyo

Bláznivá komedie o střetu dvou světů a hledání jejich vzájemného porozumění. V hlavních rolích se opět objeví Jiří Langmajer a Anna Polívková společně například s Markem Taclíkem nebo Terezou Kostkovou. Předplatitelé Voyo mohou film Po čem muži touží 2, zhlédnout už v neděli 21. srpna 2022, přesně po čtyřech měsících od kinopremiéry. PMT2 - Jiří Langmajer jako Irena
Zdroj: TV Nova

Psycholožka Irena Kopáčová (Anna Polívková) neprožívá zrovna šťastné období. Jako specialistka na partnerské vztahy radí klientům, jak řešit problémy se svými protějšky, ale její doporučení se účinkem spíše míjejí a sama navíc přistihne svého přítele při nevěře. K tomu ještě dostane výpověď z nájemní smlouvy v domě, kde má svou poradnu. Své problémy probírá s kamarádkou Marcelou (Tereza Kostková) nad sklenicemi vína. Nejisté kroky zavedou ovíněnou Irenu do stanu vědmy Zoltany (Zuzana Kronerová), před kterou vysloví své osudové přání: Chci bejt chlap! Druhý den ráno se Irena probouzí v mužském těle. Irena/Iren (Jiří Langmajer) se musí s novou situací popasovat.

Snímek režiséra a scénáristy Rudolfa Havlíka Po čem muži touží 2 je volným pokračováním úspěšné komedie Po čem muži touží, která se stala divácky nejúspěšnějším českým snímkem roku 2018. Spolu s režisérem snímku je pod scénářem podepsán Filip Oberfalcer. V dalších rolích se představí Leoš Noha, Oskar Hes, Pavel Šimčík, Radek Holub, Ondřej Kavan, Michal Kavalčík, Pavlína Němcová, Daniel Krejbich a Martina Babišová.

Film Po čem muži touží 2 je součástí prémiového obsahu Voyo. Předplatitelům Voyo bude dostupný ke zhlédnutí od neděle 21. srpna. 2022.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .