Na Voyo rovnou z kin míří vztahová komedie V létě ti řeknu, jak se mám.

Na Voyo rovnou z kin vstupuje romantická komedie V létě ti řeknu, jak se mám o partě čtyřicátníků, kteří se za každou cenu snaží naplnit životní cíl: „Být šťastný“. Pod snímkem scenáristky Evity Twardzik je podepsán tvůrčí tým, který má na svém kontě divácky úspěšné tituly Všechno nebo nic a Příliš osobní známost. Hvězdně obsazený snímek vstupuje na Voyo 27. května 2022.

03
Zdroj: TV Nova

Komedie režisérky Marty Ferencové na motivy stejnojmenného bestselleru Evity Twardzik mapuje životy několika čtyřicátníků, kteří jsou přáteli už od střední školy a vzájemně se dodnes setkávají, teď už i se svými rodinami. Po letech ale na povrch začínají vyplouvat tajemství, která jejich osudy pořádně zamíchají a ukáže se, že být šťastný je docela dřina.           

Ivana (Tereza Kostková) je naprosto oddaná své rodině a za všech okolností jí záleží na tom, aby se všichni v jejím okolí měli rádi a byli spokojení. Těsně před Vánocemi jí ale manžel Martin (Marián Miezga) oznámí, že se s ní chce rozvést, o čemž se vzápětí dozví i jejich společná kamarádka Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička, která se jako jediná z party nevdala, ale udržuje milostný poměr se svým šéfem Filipem (Martin Hofmann). Harmonické manželství televizní moderátorky Ely (Andreea Vasile) a překladatele Andreje (Ondřej Sokol) prochází zkouškou poté, co moderátorka po letech potká svou dávnou lásku, šéfa premiérovy ochranky Davida (Ján Koleník). Partu uzavírá majitel restaurace Vláďa (Pavel Bartos), který se po rozvodu s Věrou (Soňa Norisová) znovu oženil s mladší Broňou (Dominika Morávková). Po zkušenostech s předchozího vztahu si Vláďa nepřeje, aby jeho manželka pracovala a Broňa tak před ním musí své pracovní aktivity tajit. Spleť tajemství se mezi jednotlivými aktéry začne ještě více zamotávat, když se na právničku Adrianu obrátí manželka premiéra (Petra Vajdová) s tím, že hodlá svého manžela (Jaroslav Plesl) opustit zrovna v čase vrcholící volební kampaně.

04
Zdroj: TV Nova

Kromě výše jmenovaných se mohou diváci těšit na Simonu Babčákovou v roli televizní produkční a Annu Šiškovou, která hraje matku Ivany v podání Terezy Kostkové.

Scenáristka a spisovatelka Evita Twardzik patří k úspěšným slovenským autorkám ženské literatury a její tvorba je dobře známa i českým čtenářkám. Komedie V létě ti řeknu, jak se mám je po filmech Všechno nebo nic a Příliš osobní známost její již třetí celovečerní filmovou spoluprací s režisérkou Martou Ferencovou.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .