Odvetu Slavie v Bělorusku odvysílá O2 TV Sport, Plzeň s Bukureští na ČT

Po týdnu se hrají odvetná utkání třetího předkola o postup do Ligy mistrů. Oba čeští zástupci uhráli v prvních zápasech nadějné výsledky. Zájem diváků o dnešní fotbalové přenosy by tak měl být poměrně značný.

Liga mistrů na O2 TV Sport. Screenshot z videoupoutávky O2 TV Sport

Liga mistrů na O2 TV Sport. Screenshot z videoupoutávky O2 TV Sport

České týmy bojují o další kolo Ligy mistrů i přímý postup do skupiny Evropské ligy

Slavia uhrála v utkání s „věčným běloruským mistrem“ Borisovem (tento tým získal všechny běloruské tituly v posledních 11 sezonách) těsnou domácí výhru 1:0, která ji však před odvetou na půdě soupeře přináší mnohem víc postupových možností. Slávisté sice mohou litovat, že nedokázali vstřelit žádnou branku z hry navzdory tomu, že hráli až 70 minut o jednoho hráče navíc.

Za výhru mohou vděčit alespoň proměněné penaltě. V Bělorusku im k postupu stačí uhrát jakoukoliv remízu. Postup jim může zajistit i jakákoliv prohra o jeden gól. Pokud Borisov vyhraje 1:0, následuje prodloužení. Každá další výhra domácích přesně o jeden gól ale posouvá do dalšího kola tým z Edenu.

Zápas odvysílá placený kanál O2 TV Sport. PR specialista O2 TV David Solnař webu RadioTV.cz potvrdil, že vysílací práva se podařilo zajistit před několika okamžiky po složitých jednáních.

Utkání startuje dnes v 18.55 exkluzivně na stanicích O2 TV Sport, O2 TV Free i na O2 TV Fotbal. Prosím o připomenutí, že utkání lze sledovat i v rámci O2 TV na den za 69 Kč nebo ve všech restauracích s O2 TV Sport,“ uvedl David Solnař.

Případný postup vynese Plzni i Slavii přes 146 milionů korun

Česká televize před týdnem rovněž na poslední chvíli zajistila vysílání zápasu FCSB Bukurešť s Viktorii Plzeň. Plzeňští na rumunské půdě uhráli cennou remízu 2:2, která jim otevírá dveře do poslední kvalifikační fáze o postup do skupiny slavné Ligy mistrů. Plzni dnes stačí k postupu jakékoliv vítězství, i remíza 0:0 nebo 1:1. Při remíze 2:2 přichází na řadu prodloužení. Hosté musí na cestě za postupem bezpodmínečně vyhrát, jelikož v případě remízy postupují až od výsledku 3:3.

Díky tomu jsou postupové vyhlídky Viktorie Plzeň velmi dobré postupové vyhlídky, její hráči mají vše ve svých rukou. Přímý přenos na ČT sport startuje ve 20:05 hod.

V případě postupu budou mít oba české týmy jistou účast ve skupinové fázi Evropské ligy, a budou navíc ještě bojovat o postup do Ligy mistrů. Postup zároveň přinese týmům finanční prémii 146 milionů korun a také jistotu účasti minimálně ve skupině Evropské ligy.

Podívejte se na upoutávku k dnešnímu večeru

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .