Víkendové tipy RadioTV: 15/2011

015_vikend_tipyVesmír, 15. století, televizní seriál, popcorn párty, Rocková pípa i Den Země. Stručný výběr toho, na co se můžete o tomto víkendu těšit v české rozhlasovém éteru.

Abecední seznam stanic a tipů na jejich víkendový program hledejte tradičně v přiloženém PDF dokumentu. Máte nějaké nápady, jak vylepšit rubriku Víkendové tipy? Pište prosím do diskuze pod článkem nebo na petera@radiotv.cz. Děkujeme.

PROGRAMOVÉ TIPY RADIOTV: 15. TÝDEN 2011

Rádio Beat věnuje víkend Rockové pípě, princip je stejný jako v případě tradičního večerního vysílání. Posluchači mohou celý víkend posílat své tipy na hudební přání. „Klasická“ Rocková pípa proběhne tuto sobotu v Lidovém domě v obci Syrovín.

Cestovat zpátky časem můžete díky vysílání Dvojky Českého rozhlasu. Sobotní Tobogan Aleše Cibulky se tentokrát bude věnovat vesmíru, konkrétně roku 1961. V odpolední hře uvede dílo „Epochální výlet pana Broučka do 15. století„, hlavních rolí se zhostí Arnošt Goldflam, Ljuba Krbová, Ilja Racek, Vladimír Čech a další.

DOPORUČUJEME: SkyRock, Beat a Čas v nových lokalitách

ČRo Region v nedělním vydání programu Patrika Rozehnala s názvem Nalaďte si legraci – speciál se bude věnovat „televizním příběhům na pokračování„. Páteční díl zavítá na nádraží, sobotní díl patří Rudolfu Hrušínskému.

Z TOHOTO TÝDNE: Doňa Mimoňa se vrací do rádií

Rádio Haná kromě Víkendu s Lucií Bílou, v jehož rámci bude rozdávat vstupenky na olomoucké vystoupení, pořádá v Music Club Slady Kroměříž Popcorn párty s DJ Mirkem Karáskem.

AKTUÁLNĚ: Web Hitradio.cz prošel modernizací

V neposlední řadě přinášíme tipy na víkendové akce Hitrádia Orion. V sobotu pořádá ve spolupráci s OC Futurum Ostrava Farmářské trhy, ty se budou konat pravidelně každých 14 dní. Na Masarykově náměstí v centru Ostravy pak pořádá Den Země, v jehož rámci jsou připravena mnohá vystoupení, zejména však stánky s ekologickou tématikou.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .