Genzer, Suchánek, Kristelová – televize Barrandov uvedla na obrazovky nové pořady

Soutěžní pořad Kdo to ví? má být jedním z hlavních taháků podzimní programové sezóny skupiny Barrandov, na obrazovky se díky ní vrátí Michal Suchánek a Richard Genzer. Televize Barrandov ke spolupráci oslovila i Kateřinu Kristelovou.

Kdo to ví? - zleva Michal Suchánek, Michal Novotný a Richard Genzer. Zdroj. TV Barrandov

Kdo to ví? – zleva Michal Suchánek, Michal Novotný a Richard Genzer. Zdroj. TV Barrandov

Suchánek a Genzer hlásí návrat v soutěži Kdo to ví?

Ohlášený licenční formát „Who Knew?“ od 21. listopadu uvádí také televize Barrandov. V roli moderátora se divákům představí herec Michal Novotný, ten s televizí spolupracuje také na zábavném pořadu „Vtip za stovku“.

Co přinese nová soutěž? „Diváci se mohou těšit na netradiční otázky, napínavé úkoly a úžasné experimenty, které bude ve studiu či speciální laboratoři předvádět podivínský vědec v podání Bronislava Kotiše,“ uvedla Kristýna Šmejkalová, tisková mluvčí skupiny Barrandov.

Na obrazovkách TV Barrandov se po čase objeví Michal Suchánek a Richard Genzer, oba protagonisté zde připravovali pořad La Parta (navazující na někdejší show Partička). Oba zde budou vystupovat v roli kapitánů dvou soutěžních týmů: „Je to v podstatě improvizace. Těžko se s hostem domluvíte, co máte říkat a hlavně nevíte, co si vyberete za otázku. Nejvíc nás baví, že diváci, kteří sedí za námi na tribuně, vyhrají peníze,“ říká Richard Genzer k natáčení.

Nový pořad uvádí TV Barrandov každé pondělí a neděli po 20. hodině. Skupina oznámila, že od majitele licence Fremantle Media zakoupila také další denní formát, ten plánuje uvést v příštím roce.

Kateřina Kristelová je novou tváří TV Barrandov, zdroj: TV Barrandov

Kateřina Kristelová je novou tváří TV Barrandov, zdroj: TV Barrandov

Talk-show Aféry uvede zpět na obrazovky Kateřinu Kristelovou

Od 21. listopadu mohou diváci sledovat novou talk-show Aféry, pro niž „není žádné téma tabu“. Hosté ve studiu hovoří otevřeně o svých osobních problémech. Průvodkyní pořadu je známá moderátorka Kateřina Kristelová: „Hlavními aktéry jsou lidi, kteří přijdou povídat o svých traumatech, někdy velmi bolestivých a o svých třináctých komnatách. Myslím, že to bude překračovat různá tabu. Je to určitá forma talk show, která tady doposud nebyla a já se na to moc těším, je to skvělá výzva,“ prozradila moderátorka.

Kateřina Kristelová není na českých obrazovkách nováčkem, začínala na TV Prima v pořadu T-Music Chart, s Českou televizi spolupracovala na mezinárodní soutěži Eurosong. Do povědomosti diváků vstoupila také moderováním na TV Óčko, resp. vlastní tvorbou pro internetovou platformu Stream. Aféry uvádí TV Barrandov v pondělí a neděli ve 21:30.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .