Fajn rádio odstartovalo soutěž o horská kola, klíčem jsou hudební ukázky

fajn-kolo-167Síť Fajn rádio spustila novou červnovou soutěž, na jejímž konci mohou soutěžící získat voucher k nákupu horského kola Fuji Nevada 4.0 u partnera soutěže Hervis Sport. „Vyšlapej si nejnovější kolo“ je slogan soutěže, která se bude odehrávat ve vysílání v průběhu celého měsíce června. Posluchači budou na kole projíždět virtuální hudební trasu Fajn rádia.

Soutěžící musí správně identifikovat tři hudební ukázky ve vysílání Fajn rádií. „První ukázka bude „zpomalená“, protože soutěžící pojede „do kopce“, druhá v „normálním“ tempu, protože pojede „po rovině“ a poslední  „zrychlená“, protože pojede z kopce. Pokud soutěžící uhádne všechny 3 hudební ukázky, vyhrává nejnovější horské kolo Fuji Nevada 4.0 v hodnotě bezmála deset tisíc korun,“ říká Martin Maďarka, programový ředitel Fajn rádií.

Výherci obdrží voucher, na jehož základě si sami vyberou velikost kola na prodejnách partnera soutěže Hervis Sport. První kolo bylo ve hře již v pondělí 4. června a poslední se objeví v pátek 29. června. Celkem je ve hře minimálně dvacet kol.

fajn-kolo-2012

Autor článku:

Komentáře (4)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .
Štítky: