MEF Holding: Roman Šmucler místopředsedou představenstva ČP 2000

radiotv221MEF Holding – 100% vlastník společnosti Česká produkční 2000, a.s. – oznamuje, že se tento týden v úterý, 2. července, konala valná hromada ČP 2000, která zvolila místopředsedou představenstva Dr. Romana Šmuclera.

Předsedou představenstva ČP 2000 zůstává Mgr. Jiří Šmejc, který řídí tuto producentskou společnost spolupracující s TV Nova už od roku 1999. Podobně třetím členem představenstva je nadále Ing. Pavel Horák, dosavadní finanční ředitel společnosti ČP 2000.

„Tento krok je potvrzením naplňování dohod mezi jednatelkou společnosti CET 21 a programovou ředitelkou TV Nova Dr. Libuší Šmuclerovou a MEF Holdingem o společném postupu při stabilizaci situace kolem TV Nova“, uvedl dnes Mgr. Jiří Šmejc.

Již minulý týden v pátek podepsali Dr. Šmuclerová a MEF Holding smlouvu, kterou Dr. Šmuclerová převedla výkon svých veškerých akcionářských práv ve společnosti EDIKON, a.s. na společnost MEF Holding. Součástí dohody bylo, že Dr. Šmuclerová bude nadále vystupovat ve shodě se zájmy MEF Holdingu.

Společnost Edikon, ve které vlastní 50% akcií i Dr. Aleš Rozehnal, tak již nemůže jednat v rozporu se zájmy společnosti MEF Holding.

Martin Chalupský
tiskový mluvčí TV NOVA
agentura CEPRA, a.s.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .