Hokejové mistrovství světa na českých rádiích

Češi fandí hokeji. Pozadu nezůstávají ani rozhlasové stanice, které aktuálně informují o průběhu Mistrovství světa v litevské Rize. Od začátku šampionátu 5. května až do vyhlášení hokejových mistrů 21. května servírují posluchačům výsledkový servis a nechybí ani speciální soutěže. Posluchač může soutěžit nebo poslouchat aktuální zpravodajství. Vše záleží jen a jen na něm.

AZ rádio sleduje dění na šampionátu a každý den přináší novinky a zajímavosti nejen z ledu, ale i ze zákulisí!  V úterním a pátečním ranním vysílání mohou posluchači tipovat výsledek daného zápasu v „Sázce na ázetku“. Pokud se na ně usměje štěstí získají pivní půllitr.

Tipovací schopnosti lze vyzkoušet také  v soutěži, kterou nabízí Český rozhlas Sever. Každý den po půl deváté ráno bude vyhlášen jeden zápas z aktuálního programu Mistrovství světa v ledním hokeji. Posluchači si mohou tipnout, jak skončí. Denní výherce získá volný tipovací tiket do sázkové kanceláře. Soutěžící posílají své SMS tipy v určeném formátu na dané telefonní číslo.

Poukaz na sportovní ceny v hodnotě 1000 ,- Kč nabízí Rádio Orion. Je třeba poslouchat pozorně vysílání a poslat  tip na konečný stav vybraného utkání! Výhru získá nejpřesněji a nejrychleji tipující soutěžící. Výherce bude zveřejněn ve večerním výsledkovém servisu MS v hokeji a zopakován v dopoledním hokejovém servisu následující den ráno.

S tipovacími soutěžemi na výsledky hokejového šampionátu se na českých rádiích roztrhl pytel. Rádio Apollo věnuje za správný tip na výsledek určeného utkání sportovní ceny a za finále originální dres české reprezentace. Vyhrává přesný, případně nejpřesnější tip. Stanice také denně přináší aktuální výsledky, zajímavosti a ohlasy českých hráčů. Navíc budou jednotlivá utkání ve vysílání hodnotit vsetínští trenéři Břetislav Kopřiva a Rostislav Vlach.

Radio Vysočina bude mít v Rize speciálního zpravodaje, reportéra České televize, Michala Dusíka. Po celou dobu soutěže až do finálového zápasu bude informovat nejen o výsledcích zápasů a o našich šancích, ale zabrousí i do zákulisí mistrovství a našeho hokejového týmu.

Radio Crystal nabízí kromě nejnovějšího zpravodajství i speciální pořad POWERPLAY, který posluchače zavede do zákulisí hokejového Mistrovství světa 2006, přinese informace o šancích jednotlivých týmů před vybranými zápasy, jejich postavení v tabulce a o aktualitách z tábora české reprezentace. Nebude chybět ani SMSková tipovací soutěž o zajímavé ceny.

Hokejový svátek je tady. Všechny pohledy hokejových fanoušků jsou namířeny do Lotyšska, kde se naši pokusí obhájit loňský titul. Poslouchejte Hitrádio FM Labe, uslyšíte mnoho zajímavých příspěvků a rozhovorů z místa konání šampionátu. Samozřejmostí jsou také  informace o průběhu utkání. Držíme našim palce!

Podaří se českým hokejistům obhájit zlato z Vídně? Spravíme si chuť z rozpačitého vystoupení naší reprezentace na olympiádě? O tom všem se dozvíte na Rádiu BLANÍK. Jeho reportéři budou po celou dobu turnaje pracovat přímo v dějišti mistrovství, v lotyšské metropoli Rize. Ve vysílání jsou zařazeny informace o zápasech, rozhovory s našimi hokejisty i zajímavosti ze zákulisí turnaje.

Češi jedou obhajovat loňské zlato z Vídně a Rádio HEY Ostrava je u toho a denně připravujeme aktuální zpravodajství. David Paclík bude navíc exkluzivně zpovídat dvě osobnosti českého hokeje Miloše Holaně a Vladimíra Vůjtka a pro posluchače má ještě jedno překvapení.

Sloganem S Heyem za Hokeyem láká posluchače k poslechu Hey Brno. V hokejovém servisu 6x denně informuje o průběhu světového šampionátu. Květen je pro sportovní fanoušky ve znamení ledního hokeje. Každý trochu sportu znalý ví, že větší část měsíce lásky protne MS v ledním hokeji. Rádio Karolína přináší  třikrát denně nejaktuálnější informace z tohoto sportovního svátku. S reportážemi ze zákulisí, zajímavostmi a dalšími momenty z mistrovství začalo již 3. května.

V sestavě českého reprezentačního týmu je i reportér Rádia City,  který nabízí horké novinky z ledové plochy i ze šatny našich hokejistů. Hokejové zpravodajství přímo z lotyšské Rigy – každý den na Rádiu City 93,7 FM.

Hokejové mistrovství světa odstartovalo a Rádio Černá Hora exkluzivně připravuje aktuální hokejové informace a shání perličky ze zákulisí. Rozhlasová stanice je v kontatku se sportovním komentátorem České televize Martinem Hostákem, díky kterému je včas informována o všem kolem Mistrovství světa. Zpravodajský servis pro posluchače několikrát denně zajišťuje také KISS Publikum, Rádio Šumava, Rádio Zlín nebo Rádio OK.

Český rozhlas 1 – Radiožurnál je jediným rádiem u nás, které nabízí přímé reportáže ze všech zápasů české reprezentace na Mistrovství světa v ledním hokeji v Lotyšsku. Sportovní maraton odstartoval už v pátek 5. května a v případě úspěšného postupu českého týmu do finále skončí v neděli 21. května večer.

Stačí si pustit rádio a neunikne vám žádná hokejová informace.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .