Fajn Radio: Za nejlepší kopii originál

fajn_pfUKÁZKY UVNITŘ – „Nejvěrnější kopii pošleme na originál. Už brzy na Fajn Radiu.“ Tento tajemný teaser se tento týden objevil ve vysílání Fajn Radia.

Již včera vysíláním Fajn Radia probíhal tajemný teaser. Dnes už však víme, co se za ním skrývá. Fajn Radia připravilo pro své posluchače novou soutěž – „Fajn Radio hledá české Black Eyed Peas„. Hlavní výhra bude více než lákavá. Úkolem posluchačů je stylizace do skupiny Black Eyed Peas – zájemci se mají vyfotit jako jeden ze členů této populární formace.

SELF-PROMOTION: FAJN RADIO HLEDÁ ČESKÉ BLACK EYED PEAS

Fajn Radio tedy pátrá po českých Black Eyed Peas, své věrné kopie originálu můžete posílat na mail foto@fajnradio.cz. Nejvěrnější kopie odjede na velkolepou show skupiny, jejich koncert se koná v O2 Aréně 16. května, na obřím podiu s molem se kapela představí se svým aktuálním albem The E.N.D. Hostem pražského koncertu bude navíc legendární Cheryl Cole.

TEASER: NEJVĚRNĚJŠÍ KOPII POŠLEME NA ORIGINÁL

Podívejte se na to, jak vaše foto může vypadat. Jako členové skupiny se představili Marek s Kamilem z Fajn rána a Tomášové z Nekecej on-air.

 bep_orig

 bep_fajn

Ukázka nápadu do nové soutěže. Pro zvětšení klikněte. Zdroj: FajnRadio.cz

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .