Tisíc DÍKŮ od BLANÍKU!

Rádio BLANÍK se rozhodlo podpořit v současné nelehké situaci zdravotníky – lékaře, sestry, záchranáře a poděkovat jim za práci a nasazení, se kterým se každý den potýkají. Proto ve spolupráci se společností Florea.cz připravili nový projekt s názvem TISÍC DÍKŮ OD BLANÍKU!

WebFacebook-TisicDiku
Zdroj: Rádio Blaník

„Pamatuješ, jak jsme tehdy i do parku chodili v roušce…?“ Uplyne pár let a na dnešní dobu se bude jen vzpomínat. A děti, které se nyní narodí, se o časech karantény budou snad již jen učit v hodinách dějepisu. Doufejme, že se tam bude psát i o těch bezejmenných hrdinech, kteří dělají každý den všechno pro to, aby ČR zvládla současnou nelehkou situaci. Zachraňují životy a od rána do noci bojují v první linii… Jsou to hlavně lékaři, zdravotní sestry a záchranáři. Na BLANÍKU jsme si ale řekli, že nechceme čekat až na „potom“… Rádio BLANÍK jim chce poděkovat už teď, a proto ve spolupráci se společností Florea.cz připravili nový projekt s názvem TISÍC DÍKŮ OD BLANÍKU!

Každou sobotu až do Vánoc přiveze tým Rádia BLANÍK hrdinům v první linii 1000 růží! Poprvé vyrazí už zítra, v sobotu 21. listopadu 2020, kdy se chystají do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Vše je možné sledovat na sociální sítí rádia . A zajímavost na závěr, kolik váží 1000 růží? Je to neuvěřitelné, ale je to zhruba 70 kilogramů.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .