Nová televize pro mladé Fun1 vysílá v UPC

radiotv22V kabelové síti UPC v Praze začala vysílat nová televizní stanice FUN1 pro mladé. Na svém vlastním kanálu vysílá také v kabelových sítích společnosti Karneval Media. Na co všechno se mohou diváci při jejím sledování těšit, kdy začne vysílat i v jiných městech a další otázky by měly zodpovědět následující řádky.

FUN1 hraje jen nejnovější, nejlepší a kvalitní taneční hudbu. Tak se alespoň tato televize sama charakterizuje. Narozdíl od ostatních programů se liší v tom, že ji ovládají sami diváci prostřednictvím sms. V současné době mohou případní zájemci sledovat zkušební vysílání rozhlasové FUN 1, které je na obrazovce doplněno chatem. Stanice zatím vyplňuje prostor mezi jednotlivými pořady TV programu UPC Express, ale to by se mělo brzy změnit.

Do budoucna se počítá s nepřetržitým proudem taneční hudby, doprovázeným SMS chatem prostřednictvím televizní obrazovky, seznamkou v přímém přenosu, DJ sety a hosty.

Projekt FUN1 začal dostávat konkrétní podobu před dvěma lety v pražské společnosti SAT Plus s.r.o., která je v současnosti, kromě této televize také vlastníkem licence kanálu UPC EXPRESS a broadcasterem parlamentní televize 24cz. V příštích dnech bude možno naladit FUN1 kromě Prahy i v dalších lokalitách UPC ČR, a.s. Na počátek příštího roku je avizováno také satelitní vysílání, pravděpodobně na některé družici Astra.

Rádio FUN ONE STATION, které FUN CHAT doprovází, bude již brzy moderované a jeho posluchači zároveň s moderátory mohou očekávat spoustu tanečních novinek. Nemáte-li kabelovou televizi, již dnes je možné na stránkách společnosti ABRadio nebo na samotné FUN 1 posoudit kvalitu či nekvalitu danného programu. Jako jedna z mála stanic vysílá také s bitovým tokem 192 kbps.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .