Výkonným ředitelem TV Prima bude Petr Chajda z TV Barrandov

Výkonným ředitelem TV Prima se stane Petr Chajda, který opouští pozici generálního ředitele v TV Barrandov. Řízením TV Barrandov byl pověřen dosavadní programový ředitel televize Kamil Spáčil. Generálním ředitelem TV Prima zůstává nadále Aleksandras Cesnavicius.

Výkonným ředitelem TV Prima (COO) se stane Petr Chajda. „Jsme velmi rádi, že jsme uzavřeli s Petrem Chajdou dohodu. Navazujeme tak na vzájemnou spolupráci zahájenou loni při výrobě pořadu Ber nebo Neber,“ potvrdil dnes generální ředitel TV Prima Aleksandras Cesnavicius. Show Ber nebo neber vyráběla pro Primu právě TV Barrandov.


Nový výkonný ředitel nastupuje do TV Prima od 1. dubna 2007. „Nabídku TV Prima vnímám jako uznání mých profesionálních úspěchů na mediálním poli, představuje v mém životě výzvu, která se neopakuje a odmítnou by ji bylo nerozumné,“ říká nový výkonný ředitel Petr Chajda. Jeho hlavním úkolem bude posílit management TV Prima pod vedením Aleksandrase Cesnaviciuse na pozici generálního ředitele (CEO).


Petr Chajda přichází do TV Prima z TV Barrandov, kde pracoval od loňského července. „Chtěl bych poděkovat zejména skupině Moravia Steel za výraznou podporu televiznímu projektu, mým kolegům za výbornou spolupráci a profesionální přístup při přípravě spuštění digitální televize a na jednotlivých projektech televizní produkce,“ uvedl Chajda.


Řízením TV Barrandov byl pověřen Kamil Spáčil, který dosud v televizi působí jako programový ředitel. Dříve pracoval jako ředitel výroby TV Prima, byl rovněž šéfproducentem televize Nova. O jmenování nového generálního ředitele TV Barrandov bude rozhodnuto v horizontu několika týdnů.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .