Víkendové tipy RadioTV: 46/2010

vikend_tipy_46Česká rádia mají tento víkend poměrně velký záběr, ČRo 3 – Vltava zprostředkuje den s Karlem Hynkem Máchou, Rádio Haná zve na předpremiéru Harryho Pottera a Evropa 2 zrůžoví.

Protože se každý víkend koná spousta akcí ve vysílání českých rozhlasových stanic a není možné věnovat se všem samostatně, rozhodli jsme se, že vám pravidelně každý pátek přinese seznam tipů na zajímavé víkendové speciály, akce a soutěže, které uslyšíte ve vysílání rádií. Seznam stanic je řazen dle abecedního pořádku. Programové tipy postupně doplníme.

Kompletní seznam najdete v přiloženém PDF dokumentu:

PROGRAMOVÉ TIPY RADIOTV: 46.TÝDEN / 2010

Za všechny upozorněme na program Českého rozhlasu 3 – Vltava, ta totiž celou sobotu věnuje velikánovi české tvorby – Karlu Hynku Máchovi. Ve vysílání uslyšíme nejen básnické a literární pohledy na autora Máje, ale také speciální rozhlasové hry.

Rádio Haná zve všechny své posluchače na půlnoční předpremiéru filmu Harry Potter a Relikvie smrti (1. část). Posluchači po zaznění výherního signálu volají do studia, soutěží se hned o 4 volné lístky pro jednu osobu. Celkem zaplní Rádio Haná celý kinosál, tedy 135 míst.

Gama Radio má rovněž nabitý program, v pátek bude hostit uskupení Goodfellas z Karlových Varů (15:00), v podvečer zavítají do studia Jaksi Taksi (18:00). Nedělní album bez reklam láká na Futurum – Ostrov Země.

Ani tento víkend nechybí hudební speciály, Evropa 2 nabízí kompletní diskografii Pink. Rádio Černá Hora nabízí nejnovější album Linkin Park, Rádio Krokodýl pak přichází s Jamesem Bluntem.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .