Víkendové tipy RadioTV: 45/2010

vikend_tipy_45DOPLNĚNO O F1 – Také o tomto víkendu se v českém rozhlasovém éteru koná mnoho zajímavých akcí, Černá Hora a Krokodýl například rozdávají nové výběrové CD Robbieho Williamse. Ale to stále není vše. 

Protože se každý víkend koná spousta akcí ve vysílání českých rozhlasových stanic a není možné věnovat se všem samostatně, rozhodli jsme se, že vám pravidelně každý pátek přinese seznam tipů na zajímavé víkendové speciály, akce a soutěže, které uslyšíte ve vysílání rádií. Seznam stanic je řazen dle abecedního pořádku. 

Kompletní seznam najdete v přiloženém PDF dokumentu:

PROGRAMOVÉ TIPY RADIOTV: 45.TÝDEN / 2010

Z výčtu všech akcí si dovolíme upozornit na Víkend stříbrného plátna, classic rockové Radio Beat přináší posluchačům po celý víkend soundtracky a muziku použitou ve filmech. Rádio Blaník pořádá další akce, za posluchači vyjede v rámci Drakiády nebo Lampionového průvodu.

Rádio Černá Hora pořádá po celý víkend hudební víkendy, tato sobota a neděle patří Robbiemu Williamsovi. Jeho nejnovější výběrové album získá ten, kdo se po zaznění výherního zvuku dovolá jako třetí v pořadí. O toto CD se soutěží také na Rádiu Krokodýl.

Své 15. narozeniny slaví o tomto víkendu Rádio Jih, konkrétně v Disco Edenu (Mutěnice) vystoupí například populární skupina Xindl X. Posluchači Evropy 2 pak v sobotu 22:00 zažijí přímý přenos největší párty podzimu – Transmisson – Futur Cities. Připraveno je k této příležitosti také speciální webové rádio.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .