Víkendové tipy RadioTV: 21/2011

021_vikend_tipy

Koncert A-HA, premiéra rozhlasové tvorby a mnoho rozhovorů nebo off-air akcí včetně Dne dětí a Dne otevřených dveří. Nabízíme víkendové tipy pro tento víkend.

Abecední seznam stanic a tipů na jejich víkendový program hledejte tradičně v přiloženém PDF dokumentu.

PROGRAMOVÉ TIPY RADIOTV: 21. TÝDEN 2011

Záznam koncertu norské skupiny A-HAžete naladit na vlnách ČRo 1 – Radiožurnál v sobotu v rámci cyklu Naživo. Jedná se o záznam několika koncertů nahraných v říjnu a listopadu 2002.

Během víkendu budete moci naladit několik rozhovorů se zajímavými hosty. Radiožurnál navštíví například operní pěvkyně Dagmar Pecková nebo režisér Jaroslav Brabec. Hvězdný prach Jaromíra Hanzlíka v programu Dvojky ČRo hostí Josefa Zímu. Bývalou televizní hlasatelka Hana Heřmánková usedne jako host za mikrofon ČRo Regina. V neposlední řadě zmiňme páteční Afterparty Evropy 2, Libor Bouček hostí Simonu Krainovou a Daru Rollins.

Ve víkendové nabídce nechybí ani původní rozhlasové hry. Detektivku Nůž ve tmě se Šárkou Vaculíkovou, Matoušem Rumlem, Janem Medunou, Tomášem Töpferem a mnoha dalšími vysílá Dvojka ČRo v sobotu. V éteru stejné stanice pak v sobotu večer uslyšíme humorné fejetony Olgy Schenpflugové s herečkami Moravského divadla Olomouc. ČRo České Budějovice uvede poslední z detektivek Mileny Brůhové s názvem In flagranti.

Nezapomínáme ani off-air akce českých rádií. ČRo Ostrava otevírá své dveře široké veřejnosti, pro návštěvníky je připravena prohlídka rozhlasové techniky a studií. Během prohlídky se seznámí s prací moderátorů a redaktorů. Příchozí se mohou stát součástí vysílání a poslat přes éter písničky na přání. Po skončení akce následuje v 18:00 v hudebním studiu koncert dechové hudby Kobeřanka. Regionální stanice navíc chystají taneční akce, ale rovněž dětské dny.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .