Víkendové tipy RadioTV: 17/2011

017_vikend_tipyAKTUALIZOVÁNO – Jak už sobotní datum 30. dubna, stěžejní náplní víkendového vysílání českých rádií bude pálení čarodějnic. Podívejte se, na co se můžeme těšit.

Abecední seznam stanic a tipů na jejich víkendový program hledejte tradičně v přiloženém PDF dokumentu.

PROGRAMOVÉ TIPY RADIOTV: 17. TÝDEN 2011

Páteční vysílání českých rádií se bude věnovat významné události – svatbě korunního prince Williama a jeho snoubenky Kate. Pro Hitrádia bude celý sváteční den komentovat Miro Žbirka, nezahálí ani jiná rádia. Do studia Evropy 2 zavítá Jana Cíglerová, novinářka. Tématem bude právě svatba. Královský víkend chystá Kiss 98, zásadní informace z průběhu svatby zazní i o víkendu, chybět nebudou největší britské hity.

Frekvence 1 přinese názory expertů a osobností (tedy politiků, vizážisté, velvyslanec a mnoho dalších). Tematicky zaměřená vydání pořadů Dámský klub a Styl nesmí rovněž zahálet. Atmosféru zprostředkuje zvláštní zpravodajka. Svatbu komentuje rovněž Jan Kraus. Pressklub Frekvence 1 přivítá v pátek Petra Nohela, monarchistu. Záznamy programů najdete na www.frekvence1.cz.

Na čarodějnice se zaměří například Rádio Beat, víkend rockových čarodějnic přinese ženy rockové scény.

SOUVISEJÍCÍ: Královská svatba na televizních obrazovkách

Za Čarodějnicemi do Žlutých lázní můžete vyrazit s Rádiem City v sobotu. Odpoledne nabídne věštění z karet, hudební vystoupení Xindla X a dalších, ale rovněž program pro nejmenší.

NENECHTE SI UJÍT: Britská královská svatba na Impulsu i Radiožurnálu

Slet čarodějnic v Dřevohosticích (TJ Sokol) se koná za mediální podpory Hitrádia Apollo, v sokolovském areálu lesoparku „Bohemka“ pak pořádá Pálení čarodějnic Hitrádio Dragon.

DOPORUČUJEME: Hitrádia rozdávají benzin a přinesou svatbu

Gama Radio otevírá Rockotéku Gama Rádia s pivními živáky a vstupem zdarma v kulturním domě Medůza Most. V sobotu přijali pozvání Abraxas. V sobotu o půlnoci zároveň končí hlasování o výběr rockové kapely, která vystoupí na 2. narozeninách Gama Radia. Oslava výročí se koná v pátek 10. června.

Rádio Haná pořádá Festoval Dračích lodí, Český pohár Grand Prix a vložený závod Fun Dračích lodí startuje v sobotu v 9:00, dnem vás provede ranní moderátor Lukáš Kobza.

DOPLNĚNO:

Rovněž Rádio Bonton pořádá oslavu k příležitosti ukončení zimy. Čarodějnický rej začně v pražském parku Lardonka. Kromě pálení čarodějnic je připravena celý řada soutěží, volba Miss čarodějnice, ohňostroj a vystoupení skupiny Clou.

Nezahálí ani Rádio Jihlava. V sobotu 30. dubna zakončí měsíc bezpečnosti na silnicích. Hostesky stanice se budou pohybovat na nejfrekventovanějším místě Jihlavy upozorňovat řidiče na maximální povolenou rychlost, hlídat budou i to, zda řidiči za volantem požili. „Toho, že by krásné hostesky v sukýnce a tílku odpoutávaly pozornost řidičů na úkor bezpečnosti, se nebojíme. V září 2009 jsme podobnou akci připravili na začátek školního roku, kdy jsme takto upozorňovali na rozjívené děti, které mají v hlavě ještě zážitky z prázdnin a na bezpečnost příliš nemyslí. Tenkrát šly naše odvážné hostesky rovnou do plavek a vše proběhlo bez komplikací. Řidiči sice mávali a troubili, ale zpomalovali, což je hlavní účel celé akce,“ uvedlo Rádio Jihlava pro RadioTV.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .