Víkendové tipy RadioTV: 13/2011

013_vikend_tipyAKTUALIZOVÁNO – Bohatý program opět přichystala mnohá rádia rovněž během víkendu. Podívejte se na další víkendové tipy RadioTV.

Abecední seznam stanic a tipů na jejich víkendový program hledejte tradičně v přiloženém PDF dokumentu.

PROGRAMOVÉ TIPY RADIOTV: 13. TÝDEN 2011

Dvojka ČRo odvysílá v sobotu další díl cyklu RozHraní. Od 20:00 nasadí do vysílání několik scének na téma apríl, uslyšíme tak například, jak to vypadalo, když 1. dubna 1937 vpadli do studia Spejbl s Hurvínkem.

ČRo Region v rámci pořadu Nalaďte si legraci – speciál uvede hodinové bloky se zvučnými jmény. Patrik Rozehnal připravil na pátek hodinu se Zdeňkem Svěrákem, jenž slaví 75. narozeniny. V sobotu zavzpomínáme na Vladimíra Menšíka a v neděli zakončí týden Spejbl a Hurvínek.

Na Evropu 2 do programu Afterparty Libora Boučka zavítá Agáta Hanychová. V rozhovoru prozradí, jak se bude jmenovat její dítě, dozvíme se, kdy se vdá a jeden z posluchačů získá i jeden z luxusních kousků jejího prádla.

Nezapomenutelný apríl pořádají Hitrádia. „Poslouchejte Hitrádio a zažijte dopoledne plné toho nejbláznivějšího z blízké budoucnosti.Ten správně potrhlý den, kdy jsou povoleny všechny fóry a kanadské žertíky,“ uvádí Hitrádia na webu www.hitradio.cz.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .