Víkendové tipy RadioTV: 11/2011

011_vikend_tipyJaro sice začíná až 21. března, už o tomto víkendu startují první jarní off-air akce českých rádií. Podívejme se společně na víkendové tipy českých rádií.

Abecední seznam stanic a tipů na jejich víkendový program hledejte tradičně v přiloženém PDF dokumentu.

PROGRAMOVÉ TIPY RADIOTV: 11. TÝDEN 2011

Tento týden se zaměříme na off-air akce. Radio Beat pořádá o tomto víkendu první letošní Rockovou pípu, Honza Hamerník bude ve studiu plnit vaše hudební přání na čísle 724 58 58 58. Vladimír Vlach vás přivítá v Altas Music Clubu v Benešově. V sobotu a v neděli v čase 8-19 navíc očekávejte zejména bluesovou tvorbu.

Zakončení sezóny v Deštném v Orlických horách se koná za mediální podpory Radia Černá Hora. Akce startuje ve 13:00, kdy se mezi sebou utkají v lyžařských dovednostech masky. V 15:30 začíná moderovaný program v čele s Martinem Dejdarem.

Gama Radio pořádá otevírá v pátek úderem 21. hodiny Gama hospodu, Markéta Sochorová, ranní moderátorka Gama Radia, servíruje naživo pivní songy. Vstup je zdarma. Irský víkend můžete prožít v pátek a v sobotu od 19:00, oslavy svátku svatého Patrika za účasti moderátorů Petra Říbala a Martina Knola se konají v restauraci Dublin v Mostě.

Irskou atmosféru zprostředkuje i šumperský klub D*123, DJ Jarda Weinlich přinese i irskou výzdobu a originální dírky, mezi nimi nechybí triřka, klobouky nebo zrzavý plnovous. Akce se koná za mediální podpory Rádia Rubi.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .