Víkendové tipy RadioTV: 08/2011

008_vikend_tipyVíkend ve znamení Kylie Minogue se rozpoutá hned na několika rádiích. Z off-air akcí poutáme na reprezentační plesy, reje masek a masopust.

Abecední seznam stanic a tipů na jejich víkendový program hledejte tradičně v přiloženém PDF dokumentu.

PROGRAMOVÉ TIPY RADIOTV: 08. TÝDEN 2011

Evropa 2 věnovala prostor Kylie Minogue celé hitparádě T-Music Chart, premiéru jste mohli naladit ve čtvrtek, reprízu si můžete poslechnout v neděli v 18:00. Libor Bouček vás provede žebříčkem nejlepších hitů popové princezny. Její příznivci mohou nyní non-stop poslouchat webové rádio Kylie. Pěvecké hvězdě patří rovněž víkend na Kiss 98,  největší hity doplní soutěže o vstupenky na velkolepou show, která se koná 2. března.

Rock Radio v pátek od 22:00 nasadí do vysílání záznam živého vystoupení finské rockové formace Apocalyptica, má se jednat o náplast pro ty, co se nedostanou na plzeňský koncert.

Ani tento víkend nebudou ochuzeni příznivci off-air akcí českých rádií. Rádio City pořádá Retro mejdan v Retro Music Hall, netradiční večírek s hity 80. a 90. let doplní originální tombola. Rádio Dyje zve posluchače na Zimní stadion v Hodoníně, kde se v sobotu koná Masopust na ledě. Naopak Maškarní na ledě zažijete, pokud se zúčastníte akce Rádia Egrensis na Zimním stadionu v Chebu.

Rej masek 2011 uspořádá Hitrádio Apollo v Penzionu Roháč v Karlově pod Pradědem. Hitrádio Vysočina přivítá velké hvězdy českého předrevolučního popu v rámci reprezentačního plesu v DKO Jihlava. V neposlední řadě zmiňme Rádio Valašsko a jeho ples ve vsetínském Domě kultury.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .