Víkendové tipy RadioTV: 07/2011

007_vikend_tipyFajn North Music oslaví v sobotu s posluchači své 15. narozeniny. Rock Radia zvou na další off-air akci na hory. Do třetice poutáme na veřejnou předpremiéru pohádkového muzikálu ČRo Olomouc.

Abecední seznam stanic a tipů na jejich víkendový program hledejte tradičně v přiloženém PDF dokumentu. Děkujeme za vaši zpětnou vazbu.

PROGRAMOVÉ TIPY RADIOTV: 07. TÝDEN 2011

Fajn North Music zve všechny své posluchače na oslavu 15. narozenin do Kulturního domu v Ústí nad Labem. V rámci sobotního večera vystoupí David Koller, Nightwork, Daniel Nekonečný, Petr Kolář, Verona, Davide Mattioli a The Boom.

Rock Radia pořádají o víkendu už druhou akci s názvem Rockový lyžařky. V Zadově je pro lyžaře připraven grog či „lihuprostý“ čaj. Po celou dobu lyžování bude hrát „slušný rock“. Všichni, kdo se dostaví v oblečení značky Progress, získají dárek.

Pozadu nezůstává ani Český rozhlas Olomouc, v sobotu v 15:00 v Moravském Berouně koná veřejná předpremiéra pohádkového muzikálu Andrey Hanáčkové s názvem Čarodějnice z Latinské čtvrti. V hlavních rolí se představí Simona Peková a Igor Bareš. Akce se koná v kině Libuše.

Zajímavý tematický víkend má naplánován Rádio Beat. V sobotu a neděli v čase 08-19 se koná Víkendový Beatcup. Posluchači vyberou svého nejoblíbenějšího interpreta, v základním kole nastoupí vždy vylosované dvojice. Postupně se moderátoři s posluchači „prokoušou soutěžním pavoukem k vítězi“.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .