Víkendové tipy RadioTV: 06/2011

006_vikend_tipy1Svátek všech zamilovaných se kvapem blíží a nezahálí ani tuzemská rádia. Nejen o tomto víkendu, ale i v pondělí 14. února přichystala rádia pro posluchače mnoho soutěží a off-air akcí.

Abecední seznam stanic a tipů na jejich víkendový program hledejte tradičně v přiloženém PDF dokumentu. Děkujeme za vaši zpětnou vazbu.

PROGRAMOVÉ TIPY RADIOTV: 06. TÝDEN 2011

Valentýnský víkend pořádá mnoho rádií. Romantické songy a dárky k filmu Gnomeo a Julie 3D přináší Rádio Krokodýl. Hudebně zamilovaný víkend má v plánu také Kiss 98 FM, Valentýnský víkend duetů zpestří soutěž o CD dvojice Hapka – Horáček. Pokud rádi bruslíte, jste zváni na valentýnské bruslení Rádia Valašsko.

Z dalších off-air akcí zmiňme Valentýnskou párty v šumperské diskotéce D*123, jejímž mediálním partnerem je Rádio Rubi. Nezahálí ani Helax 937 s Valentýnským vysokoškolským mejdanem. V neposlední řadě rozdávají Hitrádia celé pondělí romantické pobyty, Rádio Jihlava završí soutěž o Nejmilejší valentýnský pár. Akcí je mnohem více, podívejte se do přiloženého dokumentu.

DOKUMENT BYL AKTUALIZOVÁN.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .