Víkendové tipy RadioTV: 05/2011

005_vikend_tipyNominační víkend Beatové Síně Slávy 2011, záznam koncertu skupiny Take That, premiéra detektivního seriálu, klasické hry i hudba, ale i taneční off-air akce – jen stručný výčet víkendových aktivit českých rádií.

Abecední seznam stanic a tipů na jejich víkendový program hledejte tradičně v přiloženém PDF dokumentu. Děkujeme za vaši zpětnou vazbu.

PROGRAMOVÉ TIPY RADIOTV: 05. TÝDEN 2011

Ohlédnutí za uplynulým hudebním rokem se k vám dostane, pokud si naladíte reprízu Radia 1 s názvem Rok mudrlantů, začíná v sobotu ve 13:00. Radio Beat věnuje víkend nominacím do Beatové Síně Slávy 2011.

Program nabitý novinkami servíruje Český rozhlas Dvojka. V 9:05 startuje nový projekt Karla Gotta Zpátky si dám tenhle film (repríza v neděli v 15:05). Soutěžní pořad s informacemi ze zajímavých míst nese názve Výlety s Dvojkou. V sobotu v 19:10 si můžete naladit zajímavosti a poklady z archivu v RozHraní, toto vydání se věnuje programu Vinárna u pavouka a vydáme se rovněž po stopách Járy Cimrmana. Na nedělní osmou je naplánován první díl osmidílného seriálu Hříchy pro posluchače rozhlasu, který připravil režisér Dušan Klein.

Záznam velkolepého návratu britské vokální skupiny Take That si můžete naladit na vlnách ČRo 1 – Radiožurnál v sobotu v 23:05, repríza následující den v 04:05.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .