Víkendové tipy RadioTV: 03/2011

003_vikend_tipyMilovníci rockové hudby si skutečně přijdou na své, rocková alba, ale i off-air akce jsou náplní tohoto víkendu. Na své si ovšem přijdou příznivci klasické vážné hudby a na vlnách Českého rozhlasu je přichystána dramatická tvorba s předními českými herci. A samozřejmě nechybí rozhovory se řadou zajímavých osobností.

Abecední seznam stanic a tipů na jejich víkendový program hledejte tradičně v přiloženém PDF dokumentu. Děkujeme za vaši zpětnou vazbu.

PROGRAMOVÉ TIPY RADIOTV: 03. TÝDEN 2011

Začněme rockovou nabídkou. Posluchači Gama Radia se dostanou na předpremiéru filmu The Social Network, lahůdkou se stává Nedělní album bez přerušování a reklam, tuto neděli ve 12:00 (v repríze ve 22:00) uslyšíme nové album skupiny Kabát – Banditi di Praga.

Radio Beat věnuje tento víkend „Rockové opeře a muzikálům„, na řadu přijdou díla jako The Wall, Tommy, Dialog s vesmírem a mnoho dalšího. Rock Radia v sobotním Rockovém referendu vsází na téma „Rockový zápas v těžší váze„, v nabídce jsou alba Apettit For Destruction (Gun’s ‚N‘ Roses), Metallica (Metallica) a The Razors Edge (AC/DC). Rádio Valašsko je mediálním partnerem Kocáb Festu plné rockové muziky.

Na vlnách Českého rozhlasu zazní několik zvučných hereckých osobností. Za všechny zmiňme Pohádku Tuláckou na motivy stejnojmenné pohádky Karla Čapka, v sobotu na ČRo 2 – Praha uslyšíte Luďka Munzara, Ivu Janžurovou, Rudolfa Hrušínského či Ilju Prachaře. ČRo 3 – Praha uvede v sobotu dílo Nepřítel lidu od Henrika Ibsena, v hlavních rolích účinkují Viktor Preiss, Dana Syslová, Lucie Trmíková, František Němec a jiní.

Doufáme, že vám naše víkendové tipy usnadní vybrat si z víkendové nabídky českých rádií.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .