Víkendové tipy RadioTV: 02/2011

002_vikend_tipyČeská rádia se přesouvají na hory, kromě soutěží o volné lyžařské lístky pořádají na svazích a skiareálech off-air akce. Podívejte se na přehled toho, co vás o víkendu čeká v českém rozhlasovém éteru.

Abecední seznam stanic a tipů na jejich víkendový program hledejte tradičně v přiloženém PDF dokumentu. Děkujeme za vaši zpětnou vazbu.

PROGRAMOVÉ TIPY RADIOTV: 02. TÝDEN 2011

Rádio Blaník rozdává výběrové CD Petra Spáleného a vydává se za svými posluchači do středočeksého skiareálu Moninec, kde v sobotu vystoupí i Standa Hložek. Rádio Čas pořádá na Pustevnách již 13. ročník off-air akce Sněhové království, moderovaný program a hudbu doplní utkání o to, kdo postaví nejhezčí sochu ze sněhu či ledu. Po oba víkendové dny se začíná v 10:00 Pemanentky rozdává rovněř Rádio Černá Hora.

Radio Beat rozebere s posluchači hudební přírůstky z Vánoc. Své alba si mohou uvést přímo samotní posluchači. Více informací na webu www.radiobeat.cz.

TIP NA SOBOTU: Radio Wave si připomíná 5. narozeniny

Nechybí ani alba bez přerušování slovem a reklamou. Gama Radio v neděli odehraje album Paranoid z roku 1970 od kapely Black Sabbath. Rock Radio se vrátí do osmdesátých let, o tom, co se zahraje v Rockovém referendu rozhodují přímo posluchači. Radio 1 v pátek nabídne CD NONSTOP od Lone s názvem Ecstasy & Friends. Bohatý program ovšem chystají další česká rádia.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .