TV Diář: ČT 4 Sport v Plzni (VIDEO UVNITŘ)

radiotv-archiv26V dnešním zápisníku přináším dobrou zprávu pro obyvatele Plzně, pro milovníky LoveParade, pro fanoušky tenisu a pro ty, co mají rádi nová studia. Na závěr jedna poznámka k programovému schématu České televize.

Čtyřka je v Plzni
● V Plzni a okolí lze naladit veřejnoprávní sportovní stanici ČT 4 Sport. V Plzni se digitální pozemní vysílání rozjelo už začátkem června, ale veřejnoprávní stanice v něm naladit nešlo. Signál „čtyřky“ v Plzni je zřejmě provizorním řešením kvůli olympiádě v Číně.

Óčko v tanečním rytmu
● V sobotu 19. července začíná v německém Dortmundu LoveParade 2008. Od 15.00 až do půlnoci bude hudební kanál Óčko vysílat přímý přenos z této kultovní taneční párty. K vidění budou například Moby nebo Underworld.

Tenis z Kanady
● Příští týden bude na Galaxii sport ve znamení tenisu. V pondělí začíná turnaj z podniku ATP Masters Rogers Cup, který se hraje v Torontu. Přímé přenosy začínají ve všední dny v 17.10, v sobotu v devět večer a v neděli ve 21.35.

Nová televizní studia u nás i na Slovensku
Česká televize, STV a Markíza chystají od letošního podzimu novou vizuální podobu prostor, odkud vysílá zpravodajství. Novou podobu tak dostane třeba Dobré ráno na ČT, které projde i obsahovou proměnou. Zatímco na ČT1 pojede známý zpravodajský blok, na druhém kanále to bude více o životním stylu. Lifestylové Dobré ráno budou připravovat TS v Ostravě a Brně.

Neděle 20.00 ČT1
● V tento vrcholný čas obvykle běží novinky a trháky, které nás ale stejně nudí a nebaví. Ještěže tu máme veřejnoprávní televizi. Ta nám servíruje neokoukanou a nestárnoucí komedii Ducháček to zařídí (1938;, režie: Karel Lamač). Osobně nic nemám proti Vlastovi Burianovi, jeho humor mi přijde geniální, ale, když vidím ty perly, co Česká televize vypouští do éteru v nekoukatelnou dobu, slzy se mi derou do očí. Kupříkladu v pondělí běží na ČT2 vynikající snímek Francise Forda Coppoly Teď už jsi velký chlapec, který je mimo jiné o 28 let mladší. V krásný čas 00.15.
Himllaudóndonewetrkrucajselement!!!

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .