Hosté a téma pořadu Média a svět na ČT24 – neděle 10. února 2008

aradiotv-archiv4Tématem diskusního pořadu Média a svět se tuto neděli stanou internetová rádia. Sledujte 10. února 2008 na zpravodajském kanálu ČT24 od 16.35 hodin.

Pravidelný diskusní pořad zpravodajského kanálu ČT24 Média a svět věnuje v neděli 10. února 2008 od 16.35 hodin pozornost fenoménu internetových rádií. Přibývá jich ve světě i na českém webu. Jednotlivé stanice jsou různě úspěšné. Podle některých se ovšem nejedná o rádia, protože většinou nenabízejí kontakt s moderátorem, vlastně jen hrají. „Hrajeme ale to, co jinde neuslyšíte,“ oponují jejich provozovatelé a dodávají: „Vysíláme proto, že nás to baví, chceme hrát muziku, kterou klasické rozhlasové stanice nepouštějí.“

Moderátor Daniel Köppl ve studiu uvítá Miroslava Bobka, medailí Vojtěcha Náprstka oceněného ředitele Českého rozhlasu Leonardo, ředitele programu Frekvence 1 Miroslava Škodu a debatovat přijde také Jan Suda z agentury Universal McCann.

Štáb pořadu Média a svět navštívil neformální setkání na téma Rádia na internetu, jež uspořádalo Sdružení pro internetovou reklamu. V reportáži Petra Vybírala zazní výpovědi provozovatelů webových rádií i těch, kteří pracují v klasických rozhlasových stanicích. Promluví ředitel ABrádií Adam Křikava, ředitel Dance Radia Lumír Skokan, Jiří Otevřel ze společnosti MAFRA, ředitel OMD Digital Tomáš Řehák, Jiří Malina z Českého rozhlasu Online a také ministr vnitra Ivan Langer.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .