Speciální vysílání ČT24 ze sjezdu ČSSD

radiotv-archiv52Od pátku 20. do neděle 22. března pokračuje na ČT24 Redakce zpravodajství ČT ve vysílání speciálu ze sjezdu ČSSD, jehož první část odvysílala 14. února. Sociální demokraté budou volit nové vedení.

Třídenní speciál budou ze Studia 6 na Kavčích horách střídavě moderovat DANIELA DRTINOVÁ a VÁCLAV MORAVEC. V Průmyslovém paláci v Praze se bude pohybovat tým reportérů v čele s ALICÍ SCHINABEKOVOU a DANIELEM TAKÁČEM.

Dnešní blok poběží od 12.00 do 19.00. Mimo jiné přinese vystoupení zvláštního hosta sjezdu – prezidenta VÁCLAVA KLAUSE. Diskuse bude i o tom, proč se na rozdíl od minulých sjezdů rozhodl prezident tentokrát zavítat mezi sociální demokraty.

V sobotu 21. 3. je jednání delegátů uzavřeno médiím celé dopoledne, tudíž začne ČT24 svůj speciál vysílat opět až v poledne. V sobotu se bude volit vedení strany – předseda i místopředsedové. Svůj projev přednese slovenský premiér ROBERT FICO – při této příležitosti na ČT24 srovnají sociálně demokratickou politiku v Česku a na Slovensku i oba lídry. Přijede také místopředseda ruské Státní dumy ALEXANDER BABAKOV.

Nedělní maratón ze sjezdu zakončí Otázky Václava Moravce speciál, kde budou zhodnoceny výsledky sjezdu.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .