Diskuze

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16
Autor Tema: Orion-nový formát?
PostOrion-nový formát?
on: July 22, 2005, 22:14

Napsal: Anonym Pracuji jako ekonom a rádio Orion mám při práci vždy puštěné cca. 8-10 hodin denně. Po přechodu na Hit Radio Orion se mi změna moc nelíbila, ale řekl jsem si, že to zkusím. Ale trpělivost mi už dochází. Dřívější Orion měl tak 40% písní, které hrál pořád každý den, ty jiné se zde tak často nevyskytovaly. Nyní je těch písní tak 98%. Už toho mám fakt dost, pořád ty samé hity. A vidím, že nejem sám. To mě těší. Doufám, že posluchačů Orionu a celé sítě Hit Rádii ubude. Vždyť oni mají úplně stejný playlist.
Jedna kladná věc tady je. Od srpna budu mít přípojení přes ADSL k internetu, a tak budu moct poslouchat jiná rádia a Orinu tak 31. 7. 05 odzvoní, jestli to do té doby ještě vydržím, ale asi budu bez rádia, protože to je fakt moc.

Myslel jsem že ekonomové jsou rozumní a vzdělaní lidé kteří neplácají nesmysly. Omyl…Ode dneška odzvonilo všem ekonomům.

PostOrion-nový formát?
on: July 22, 2005, 20:54

Napsal: Karel HIt Radio Orion se mi nelíbí. Někteří moderátoři jsou úplní burani. Neumí se ani rozloučit s posluchači, když odcházejí.
Dnes jsem měl ve 20:00 zaplý Orion (ve 20:04 jsem to vypl) vysílal Jakůbek a říkal:
“Je minuta po dvaadvacáté hodině, Jirka Hořínek odešel”. To je zřejmě další z vtipů, ten klasický vtip jede vždy mezi 40-50 minutou, kdy Patrik, Katka a další vychvalují Orion.

PostOrion-nový formát?
on: July 22, 2005, 19:30

Napsal: Leosz (Leosz¤) Poslouchal jsem nedávno diskuzi s ministryní informatiky, kde mluvila o podpoře vysokorychlostního internetu. Myslím, že by za ty prostředky mohla nakoupit zájezdy pro členy RRTV a vedení českých rádií, protože ti podporují rozvoj vysokorychlostního připojení naprosto nejvíc!

PostOrion-nový formát?
on: July 22, 2005, 19:30

Napsal: xyz () Orion? Ten jsem přeladil před pát týdny, a sem rád, že nejsem jediný komu se po změně na Hit rádio přestal líbít.. je celkem škoda toho rádia, byla celkem super.. :-(

PostOrion-nový formát?
on: July 22, 2005, 18:39

Napsal: Anonym Pracuji jako ekonom a rádio Orion mám při práci vždy puštěné cca. 8-10 hodin denně. Po přechodu na Hit Radio Orion se mi změna moc nelíbila, ale řekl jsem si, že to zkusím. Ale trpělivost mi už dochází. Dřívější Orion měl tak 40% písní, které hrál pořád každý den, ty jiné se zde tak často nevyskytovaly. Nyní je těch písní tak 98%. Už toho mám fakt dost, pořád ty samé hity. A vidím, že nejem sám. To mě těší. Doufám, že posluchačů Orionu a celé sítě Hit Rádii ubude. Vždyť oni mají úplně stejný playlist.
Jedna kladná věc tady je. Od srpna budu mít přípojení přes ADSL k internetu, a tak budu moct poslouchat jiná rádia a Orinu tak 31. 7. 05 odzvoní, jestli to do té doby ještě vydržím, ale asi budu bez rádia, protože to je fakt moc.

PostOrion-nový formát?
on: July 22, 2005, 18:06

Napsal: Anonym Orion je teď fakt o ničem. To hodnocení dokonale vystihuje současný Orion až na jeden detail, že o víkendu, v nočních a večerních hodinách zprávy nejsou. To je například v hodině jen jedna pozvánka a to je všechno (kromě stále stejných hitů a dokola se opakujícího: “A teď ty největší hity”.
Já bych Jirku Jekla přes den nechal. Chtělo by to, aby se moderátoři taky trošku víc odvázali, od 9 do 12 hodin nějakého nového svižného energického moderátora/moderátorku a každopádně zvýšit podíl mluveného slova.
Slosarčíková pracuje v Orionu (oprava Hit Radio Orionu) pořád, ale teď ne jako moderátor.

PostOrion-nový formát?
on: July 22, 2005, 15:59

Napsal: Anonym “+” a “-” Hit Radia Orion:
+ má v noci moderátora
+ obstojné ranní vysílání
+ Daniela Nudná Šlosarčíková už nevysílá. (Já bych ji přeřadil do Ponocování - to by se krásně usínalo).
+ docela se bavím např. když “Ahoj tady je Katka z Hranic, Orion je super” - to je dobrý vtip! apod.
- stále stejné hity (řada hitů i 6x denně!!!)
- vysílání hitparády ve dvou termínech
- v hodině mezi 6 a 19 nabízí jen zprávy a pozvánku, písnicka podle výběru posluchače není.
- změna orionu moc neprospěla

Závěr:
Chtělo by to zpátky Orion v době, kdy zde vysílali Libor Kotrla, Viola Gebauerová. Ti co zde teď pracují jsou taky dobří (kromě Honzy Hořínka, Michala Krusberského, Jirky Jekla, Patrika Kohuta). Jaký je Váš názor na mé hodnocení Orionu.

Krom toho závěru se vším souhlasím!

PostOrion-nový formát?
on: July 22, 2005, 09:47

Napsal: Anonym “+” a “-” Hit Radia Orion:
+ má v noci moderátora
+ Daniela Nudná Šlosarčíková už nevysílá. (Já bych ji přeřadil do Ponocování - to by se krásně usínalo).
+ docela se bavím např. když “Ahoj tady je Katka z Hranic, Orion je super” - to je dobrý vtip! apod.
- v hodině mezi 6 a 19 nabízí jen zprávy a pozvánku, písnicka podle výběru posluchače není.

Závěr:
Chtělo by to zpátky Orion v době, kdy zde vysílali Libor Kotrla, Viola Gebauerová. Ti co zde teď pracují jsou taky dobří (kromě Honzy Hořínka, Michala Krusberského, Jirky Jekla, Patrika Kohuta). Jaký je Váš názor na mé hodnocení Orionu.

Tohle je jen věc názoru. Honza Hořínek je velmi dobrý moderátor, toho bych z toho vynechal. Ranní vysílání je na Moravě asi nejlepší ze všech rádií. Jinak máš pravdu, Orion byl nejlepší, když tam byla Viola (dnes na Expresu) a Libor Kotrla. V té době byl fakt Orion na špici. Teď jde níž a níž a níž. Když začal první dny hrát jako Hit radio, bylo to fajn, jenže druhý totéž, další totéž. Hroznéééé!!! Když naladím Helax, tak vím, že nebude opět hrát Chinaski nebo Aneta apod. Helax je hrozný zase v jiných věcech…MODERÁTOŘI - to je hrůůůza. Basta apod. Ale to patří zase do jiné diskuze.

PostOrion-nový formát?
on: July 21, 2005, 18:47

Napsal: Luk “+” a “-” Hit Radia Orion:
+ má v noci moderátora

Závěr:

PostOrion-nový formát?
on: July 21, 2005, 18:34

Napsal: Michal Nový Orion je ještě horší než ten předtím. Pořád dokola jede Voda čistá, Hřišná těla a Pocit. Můj pocit z tohoto rádia není nic moc. Jejich hity si stačí nahrát tak na tři 90-ti minutové kazety. Větší škálu hitů totiž nehraji. Pořád dokola stejné písničky. A nejlepší je, když je soutěž. To Vás nechají čekat na lince třeba 5 minut, pak třeba nic nevyhrajete a platíte 100 Kč. To je fakt super. Za celou hodinu jen 2x mluví moderátor. To rádio začíná připomínat mrtvý jukebox.

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16