Diskuze

Strana: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Autor Tema: Orion-nový formát?
PostOrion-nový formát?
on: July 8, 2007, 15:42

Napsal: Vladimír Korf Na Hit Orionu teď hrajou dobře, pustil jsem si to po delší době a parádní muzika, teda aspoň zatím …

PostOrion-nový formát?
on: July 7, 2007, 19:17

Napsal: Magdalena chtěla bych Vas poprosit jestli by ste mi mohli zahrat pisnicku Sait it right od Nelly Furtado

PostOrion-nový formát?
on: November 13, 2006, 01:50

Napsal: Soira Hm, jak tak koukám, vidím, že nejvíc negativních ohlasů píší lidé, kteří o práci v rádiu (na jakémkoli postu), neví zhola nic, chtělo by se možná trochu zamyslet nad tím, co zde vlepím na plochu a hlavně kritizovat, když nevím o co jde, nekritizuju, jinak vypadám jako absolutely stupid.

PostOrion-nový formát?
on: October 28, 2006, 23:37

Napsal: Petr Jas. Narozeninový song se Orionu povedl. Navíc tam vzniká zajímavá moderátorská dvojice - Veronika Valčuhová a Jirka Jekl. Uvidíme co z toho bude….

admin
Administrátor
PostOrion-nový formát?
on: May 6, 2006, 11:40

Založil: luky

PostOrion-nový formát?
on: May 1, 2006, 17:08

Napsal: Anonym FM plus bude Hit radio..asi

PostOrion-nový formát?
on: August 6, 2005, 18:00

Napsal: Plch No nevím, ale podobnou skladbu programu už jsem někde poslouchal….sakra, ale nedám kde, vím však kdy rok 94-96….sáhli do historie?
Možná též, že změnili šéfíky. Mám výhrady k hudbě….můj osobní postoj…

Radim Plch

PostOrion-nový formát?
on: August 5, 2005, 19:52

Napsal: PV Jo liší, Fajnária nasazují novinky zpravidla hned až vyjdou, a nečekají až se z nich stanou tzv. “HITY” jako u Hitrádií, také se v jejich playlistech objeví novinky ve větším počtu, než u Hitrádií a naposled: Fajnrádia nehrají HITY z 80. let, aspon tak to vidím já.

Si nemůžu pomoct ale mně ten přístup tvůrců programů připadá jako ryze teoretický a odtrhnutý od reality….
Zná někdo nějakého člověka, který by chtěl poslouchat novinky a je mu jedno že jsou stylově od Bacha po Vlacha ?
Nebo naopak prověřené hity v tom samém rozsahu ? Já ne, zato znám spoustu lidí který poslochaj taneční hudbu nebo rockovou nebo pop ale rozhodně ne zároveň…

PostOrion-nový formát?
on: August 5, 2005, 19:36

Napsal: Anonym Ty výsledky průzkumu jsou ještě za II. čtvrtletí 2005, tehdy ještě Orion nebyl Hit “hrozné” Radio Orion. Ale i toto potěší. Jsem zvědavý na výsledky za 3. čtvrtletí.

PostOrion-nový formát?
on: August 5, 2005, 12:48

Napsal: Anonym Sláva, novému Hit rádiu Orion docela rapidně klesla denní poslechovost z 93 tis lidí na 82 tis lidi - dalo se to čekat… i když je dost zarážející, že jim naopak vzrostla poslechovost týdenní ze 125 na 133, ale což, hlavní je to kolik to rádio poslouchá lidí denně, než jednou za týden, ne? Jen tak dál… :-)

Strana: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16