Diskuze

Strana: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Autor Tema: Orion-nový formát?
PostOrion-nový formát?
on: September 24, 2007, 20:15

Napsal: milena miluju jirku jekla uplně ho zbožnuju nevíte někdo jeho mail dík

PostOrion-nový formát?
on: September 24, 2007, 20:14

Napsal: milena miluju jirku jekla uplně ho zbožnuju nevíte někdo jeho mail dík

PostOrion-nový formát?
on: August 14, 2007, 17:20

Napsal: zaja Zdravim.Jak se prosim vas jmenuje novinka kterou ted vysila Orion.Neni to anglicky song,mozna spanelstina nebo italstina nebo neco podobneho..Diky za nazev..

PostOrion-nový formát?
on: August 1, 2007, 15:45

Napsal: Sherlock Holmes Ale mě tenhle playlist vyhovuje, a to naprosto.

PostOrion-nový formát?
on: August 1, 2007, 12:27

Napsal: key Jenze Radio Most Orion a dasli hit radia hraji to same ….maji centralni playlist …takze je v podstate jedno co ladis:( stejne si nevyberes

PostOrion-nový formát?
on: August 1, 2007, 10:59

Napsal: Sherlock Holmes Další netolerantní jedinec. Já nepochopím opravdu takovéto netolerantní jedince. Mě se to nelíbí tak je to děs-běs. Tak si přelaď jinam a nebo si poslouchej rádia přes internet nebo satelit podle tvého vkusu kde jich máš mraky, ale neodsuzuj takhle všeobecně. Tohle fakt nenávidím. Já taktéž nenávidím Fajn rádia, Kiss rádia a E2, ale neodsuzuji je takto všeobecně. Komu se líbí, nechť je poslouchá. A ne říct, že to které rádio nestojí za nic jen proto, že se zrovna mě nelíbí. Totéž se týká i hudebních žánrů, viz můj příspěvek níže.

PostOrion-nový formát?
on: August 1, 2007, 06:50

Napsal: vance To samé se dá říct o Radiu Hey (Praha) a Radiu Bonton.Děs-běs!

PostOrion-nový formát?
on: August 1, 2007, 06:48

Napsal: Sherlock Holmes Náhodou hrají to co mám rád, podobný hudební formát jako rádio Most, které taky moc rád poslouchám. Tak hned neodsuzuj. Každý holt poslouchá něco jiného, proto je taková spousta hudebních žánrů, aby bylo vyhověno každému. Takovéhle všeobecné odsuzování typu mě se to nelíbí tak je to hnus opravdu nesnáším. Příště trochu tolerance, milý barry. Já taky nesnáším techno a všechny jeho odnože jako dance a trance a nesnáším i metal a taky neříkám že je to hnus. Komu se to líbí, nechť to poslouchá.

PostOrion-nový formát?
on: July 31, 2007, 17:21

Napsal: barry Zkus radio zlín. A bleješ a bleješ…

PostOrion-nový formát?
on: July 9, 2007, 10:58

Napsal: abc Jo, a zítra si to zkus pustit taky, budou hrát úplně ty samé písničky. Nebo zkus ten hnus posluchat třeba 8 hodin v kuse, většinu skladeb za tu dobu uslyšíš minimálně 2x. Pořád hrajou stejné skladby dokola, např. Kabát - ale jen Burlaci, žádnou jinou, protože asi za tu dobu co existuje žádou jinou skladbu nevydali že? Podobně je to i s jinými interprety. To ani nemluvím o tom jejich novém nočním vysílání. Místo moderátora vysílá automat, hlásí tam jen čas a předpověď počasí. Ale ono je třeba
5:08 a z rádia se ozývá “Je 5 hodin”. Prostě hrůza.

Strana: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16