Diskuze

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16
Autor Tema: Orion-nový formát?
PostOrion-nový formát?
on: June 7, 2005, 18:32

Napsal: Anonym Aha
takže jestli se nepletu jsou
hity = síť “fajnradio”
orion = síť “hitradio”

Tak to se skutecne pletes, nebo se cpes do neceho, cemu vubec nerozumis, protoze to tvoje fajnradio je sit se shodnym majitelem a hitradio sit se shodnym prodejcem reklamy… a shodou okolnosti to fajnradio je v tom hitradiu :)

Nerozumim to ano ale necpu se, to byl pouze dohad
hity = síť formátu pro “fajnradio”
orion = síť formátu pro “hitradio” North M. (Leosz našel i společné budoucí logo)
Netvrdím že to mam ověřené

Ohledně “majitelů čehosi”: podívej se na justice.cz a Stamford managing vlastní právě ti majitelé radií které jsem uvedl.

ano vlastnici velkych radii vlastni mms a mms vlastni stamford a stamford ma podil v radiich , takze se kruh uzavira.

jaky hity, co to sem tahate

jedna sit bude fajn radia
druha sit hitradia a to je vse

PostOrion-nový formát?
on: June 7, 2005, 18:10

Napsal: PV Aha
hity = síť “fajnradio”
orion = síť “hitradio”

Tak to se skutecne pletes, nebo se cpes do neceho, cemu vubec nerozumis, protoze to tvoje fajnradio je sit se shodnym majitelem a hitradio sit se shodnym prodejcem reklamy… a shodou okolnosti to fajnradio je v tom hitradiu :)

Nerozumim to ano ale necpu se, to byl pouze dohad
hity = síť formátu pro “fajnradio”
orion = síť formátu pro “hitradio” North M. (Leosz našel i společné budoucí logo)
Netvrdím že to mam ověřené

Ohledně “majitelů čehosi”: podívej se na justice.cz a Stamford managing vlastní právě ti majitelé radií které jsem uvedl.

PostOrion-nový formát?
on: June 7, 2005, 18:07

Napsal: Anonym a chtelo by to nejakej clanek ne ??? tady vznikaj nove hudebni site a redakce nic ???

PostOrion-nový formát?
on: June 7, 2005, 18:07

Napsal: Anonym Aha
hity = síť “fajnradio”
orion = síť “hitradio”

to se pletes ty - produkt hit zanikl (http://www.mms.cz) hitradia je nove oznaceni pro sit hitradii (hot ac) vysocina, orion, cerna hora, krokodyl ad., a fajnradio nema s hitradiem nic spolecneho, to je druha programova sit - jedine co tyto veci spojuje je ten jakejsi stamford - vlastnici jsou vlasne ti z mms, nebo tak nejak.

PostOrion-nový formát?
on: June 7, 2005, 18:05

Napsal: Anonym A jaká rádia tedy ještě patří pod síť Hit rádií?????

fajn radia - fajn praha, hity olomouc, agara a northmusic - zatim - pro mlade proti e2

hitradia - vysocina, orion, cerna hora a dalsi (faktor, krokodyl) proti impulsu ad.

vysocina s orionem jedou uplne stejne, takze dve nove hudebni site - jedna pro mlade a jedna pro stredni generaci, protoze hrajou dost osmdesatky, coz je tedy pro me lepsi na poslech nez shity fajn, ale kazdej at si kuwa vybere…

PostOrion-nový formát?
on: June 7, 2005, 17:59

Napsal: Lada Aha
hity = síť “fajnradio”
orion = síť “hitradio”

PostOrion-nový formát?
on: June 7, 2005, 17:46

Napsal: PV možná přibude Č.Hora, Vysočina nebo Faktor přesně nevím a abych řekl ani mě změna nějakých nuancí v hitovem formátu moc nezajímá - není to můj obor tady :o)… , jen jsem podotknout o co asi jde, pro ty co to zajímá (vytvoření sítě konkurenční zřejmě vůči F1 a asi i úspora nákladu při tvorbě programu)

PostOrion-nový formát?
on: June 7, 2005, 17:30

Napsal: Anonym A jaká rádia tedy ještě patří pod síť Hit rádií?????

PostOrion-nový formát?
on: June 7, 2005, 15:58

Napsal: PV No já si neymslím, že Orion = hitradio, i když co já vim :-) Každopádně jejich nový hitový formát je super! :)))

Zkus na netu si poslechnout treba North music jestli nehrajou stejný plailist (to myslím siti “hitradii”)
Ale jinak zavidim, ze se ti neco v ceskem airu libi, ja to stesti nemam….

PostOrion-nový formát?
on: June 7, 2005, 15:36

Napsal: xyz () No já si neymslím, že Orion = hitradio, i když co já vim :-) Každopádně jejich nový hitový formát je super! :)))

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16